Pilotażowy program „Dobry posiłek w szpitalu”.

Celem programu pilotażowego jest zwiększenie dostępności porad żywieniowych w szpitalach oraz wdrożenie optymalnego modelu żywienia świadczeniobiorców w szpitalach.

Kliknij aby pobrać Jadłospis

Dieta podstawowa

– Śniadanie

  • Zupa mleczna 300 ml (1,7)
  • Kawa zbożowa 250 ml (1,7)
  • Pieczywo 120 g (1)
  • Szynka 30 g (9)
  • Serek topiony 30g (7)
  • Pomidor 50g
  • Masło 20 g (7)
  • Gruszka świeża 1 szt

– Obiad

  • Zupa grochowa 300 ml (6,9)
  • Pierogi z mięsem 250 g (1,3,7)
  • Kapusta kiszona got. 75g
  • Warzywa got. 75g
  • Napój owocowy 250 g
Skip to content